Restaurangen

Nu står dörrarna öppna till vårt nya restaurang koncept i naturum Vänerskärgården Victoriahuset! Här väntar en smakupplevelse där lokala råvaror och närproducerade grönsaker från Lilla Slottsträdgården står i fokus.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en gastronomisk upplevelse vid Vänerns strand!

Köksmästare: Jakob Harrysson
Hotell- och restaurangchef: Henrik Nuñez Fredriksson

Lunch med säsongens smaker

Till lunch har vi en välsmakande meny där utbudet varierar efter säsong och tema. Det finns tre olika varmrätter – välj mellan kött, fisk eller vegetariskt – tillagad med omsorg av vårt köksteam. Till förrätt finns sill, bröd och sallad! 

Pris: 245 kr för vuxna och 145 kr för barn.

Öppettider

Fram till 14 september:
Alla dagar, kl 12:00-15:00

Från 15 september-30 september:
Onsdag – söndag kl 12:00-15:00

Från 1 oktober – 21december
Fredag – söndag kl 12:00-14:00

 

Middag i en unik miljö

På kvällarna serveras en à la carte-meny med rätter komponerade av noggrant utvalda råvaror. Till maten rekommenderar vår sommelier passande drycker för en helhetsupplevelse utöver det vanliga.

Öppettider

Fram till 14 september:
Alla dagar, kl 17.30-21.00

15 september-30 september:
Onsdag – lördag kl 17:30-21:00

1 oktober – 21 december:
Fredag – lördag kl 17:30-21:00

Säsongens grönsaker från vår egen trädgård

En stor del av grönsakerna vi serverar kommer direkt från vår egen slottsträdgård, där trädgårdsmästarna odlar säsongens råvaror med omsorg. Grönsakerna skördas varsamt och levereras direkt till restaurangen. Ibland hinner de knappt lämna trädgården innan de hamnar på tallriken. Under ett sommarbesök rekommenderar vi varmt en promenad genom den grönskande trädgården innan du slår dig ner i restaurangen för att njuta av rätter där de kravmärkta grönsakerna står i centrum.