Lediga Jobb
Vi söker Hotell- och Restaurangchef
Vi söker en driven och engagerad hotell- och restaurangchef som vill leda vårt team och utveckla både verksamheten och gästupplevelsen i Victoriahusets hotell och restaurang på Läckö. Tjänsten är ny och rollen kombinerar daglig drift med strategiskt arbete för att skapa en trivsam och effektiv arbetsmiljö.
Om tjänsten
Som hotell- och restaurangchef blir du ansvarig för både den operativa driften och den långsiktiga utvecklingen av hotellets och restaurangens verksamhet. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen och stöd för vd och ekonomichef, samt arbeta nära våra verksamhetsledare för att säkerställa en hög kvalitet och enastående gästnöjdhet i helhetsupplevelsen av vårt besöksmål. Hotellet i Victoriahuset erbjuder 15 dubbelrum med totalt 32 bäddar. Vår personal serverar frukost och restaurangen i Victoriahuset står för fika, lunch och middag, delvis beroende på säsong.
DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSOMRÅDEN
- Leda och fördela arbetet inom hotellet och restaurangen
- Säkerställa effektiv drift, schemaläggning och personalutveckling
- Ansvara för budget, ekonomisk uppföljning och lönsamhet
- Aktivt arbeta med rekrytering, personalhantering och kompetensutveckling
- Driva och utveckla vårt utbud, i samarbete med andra delar i verksamheten
- Hantera större gästarrangemang såsom konferenser, bröllop och företagsevent m m
- Bidra till en förstklassig gästupplevelse genom att leda och hålla en hög servicenivå
- Kommunicera tydligt med ledningen och rapportera framsteg och resultat
OM DIG
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen, med en tydlig passion för service och ledarskap. Du är en ledare som värdesätter ett genuint och prestigelöst ledarskap och trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik och har förmågan att motivera ditt team att alltid leverera på topp. Dina sociala färdigheter är avgörande.
KVALIFIKATIONER
- Tidigare erfarenhet av ledarskap inom hotell- och restaurangbranschen
- Utbildning inom ’hotel and restaurant management’ eller motsvarande
- Goda kunskaper inom schemaläggning, budget och kostnadskontroll
- Stark känsla för service och ett gästfokuserat arbetssätt
- Förmåga att hantera stressiga situationer och fatta beslut under press
- Flexibel att arbeta operativt, samt kvällar och helger när så krävs
VI ERBJUDER
- Fantastiska arbetsomgivningar med närhet till Läckös natur- och kulturarv
- Ett team med entusiastiska medarbetare i ett av landets finaste besöksmål
- En dynamisk arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter
- Bra personalförmåner
FAKTA
Omfattning: 100%
Anställningsform: Tills vidare
Placeringsort: Läckö, Lidköping
Startdatum: Våren 2025, eller enligt överenskommelse
ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan, innehållande personligt brev och CV. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Senaste ansökningsdatum är 8 december 2024. Skicka din ansökan till jobb@lackoslott.se
Kontakt
Jan Malmgren, VD – jan.malmgren@lackoslott.se
Stiftelsen Läckö Slott, 531 99 Lidköping, tel växel 0510-48 46 60
Vi söker Köksmästare/Kökschef, tillika kock
Vi söker nu en passionerad och erfaren köksmästare som vill vara med och skapa fantastiska matupplevelser hos oss! Tjänsten är ny. Är du en driven ledare med ett genuint intresse för mat och kunnande kring matkvalitet? Då kan detta vara rätt roll för dig!
Om tjänsten
Som köksmästare har du det övergripande ansvaret för den dagliga driften i köket. Du säkerställer att arbetet flyter smidigt genom effektiv schemaläggning och har ansvaret för att avdelningen når sina mål. Du arbetar tätt med dina kollegor och strävar alltid efter att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSOMRÅDEN
- Planera och organisera kökets dagliga drift och schemaläggning
- Inköp och fakturahantering samt kontakt med leverantörer
- Utveckla och skapa nya, spännande menyer baserade på säsong och tradition
- Kalkylering och kontroll av råvarukostnader för att optimera kökets lönsamhet
- Säkerställa hög kvalitet på livsmedelshantering och följa gällande hygienrutiner
- Systematiskt arbetsmiljöarbete för att upprätthålla en säker och trivsam arbetsmiljö
- Följa upp gästfeedback och arbeta aktivt för att förbättra gästnöjdheten
- Utveckla måltiderna utifrån hållbarhet, lokala och/eller ekologiska råvaror
OM DIG
Vi söker dig som har en stor passion för matlagning och en naturlig fallenhet för ledarskap. Du trivs i en dynamisk miljö och har förmågan att inspirera och leda ditt team. Du är också prestigelös och redo att stötta i alla delar av köket och restaurangen vid behov.
KVALIFIKATIONER
- Minst 2 års erfarenhet som köksmästare eller i en liknande ledande roll inom restaurangbranschen
- Goda kunskaper i köksekonomi, råvarukalkylering och kostnadskontroll
- Erfarenhet av, och förmåga, att arbeta med att skapa menyer utifrån hållbarhet, lokala och/eller ekologiska råvaror, som både imponerar och överraskar våra gäster
- Goda ledarskaps- och samarbetsförmågor
- God kunskap inom schemaläggning och personalplanering
- Kvalitetsmedveten, innovativ och ständigt på jakt efter förbättringar
- Mån om medarbetarnas arbetsmiljö och hälsa
- Flexibel att arbeta kvällar och helger när så krävs. Kvälls- och helgarbete ingår i tjänsten, med schemaläggning anpassad efter verksamhetens behov
VI ERBJUDER
- Ett team med entusiastiska medarbetare i ett av landets finaste besöksmål
- Fantastiska arbetsomgivningar med närhet till Läckös natur- och kulturarv
- En dynamisk arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter
- Bra personalförmåner
FAKTA
Omfattning: 100%
Anställningsform: Tills vidare
Placeringsort: Läckö, Lidköping
Startdatum: Våren 2025, eller enligt överenskommelse
ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan, innehållande personligt brev och CV. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Senaste ansökningsdatum är 8 december 2024. Skicka din ansökan till jobb@lackoslott.se
Kontakt
Jan Malmgren, VD – jan.malmgren@lackoslott.se
Stiftelsen Läckö Slott, 531 99 Lidköping, tel växel 0510-48 46 60